App design & app development

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van uiteenlopende app designs, altijd met de gebruikerservaring voorop. Van food tot fotografie.

 

Wireframing

Een wireframe is een schematische plattegrond van de app. Wij zien elk project als uniek en beginnen daarom bij de basis met een lijntekening van alle functionaliteiten.

Pixelperfect App design

In de design fase is er veel contact met de opdrachtgever zodat het ontwerp perfect aansluit bij de wensen, maar ook de doelgroep en de positionering.

App development

Nadat de designs zijn afgerond gaat ons team van programmeurs aan de slag. Zij vertalen de designs tot op de pixel nauwkeurig naar een geanimeerde en werkende app.

Content Management Systeem

Waneer de programmeurs klaar zijn, wordt de app gekoppeld aan een CMS. Zo is na oplevering de content van de app zelf bij te werken en up-to-date te houden.

Statistieken

Na oplevering wordt belangrijke data verzameld om de gebruikersgroep inzichtelijk te krijgen. Hoeveel & waar is de app gedownnload en hoe wordt er gebruik van gemaakt.

Onderhoud & updates

Na oplevering laten we je niet aan je lot over. We houden het script van de app up-to-date, voeren verbeteringen door en lossen ontdekte bugs op.

Wij zijn een allround creatief communicatiebureau en doen meer dan alleen app design & app development.

Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk al onze diensten.

 

icon_branding

Branding

Wij zijn merkbouwers. Specialisten in het ontwerpen van onderscheidende logo’ s, huisstijlen & on- en offline uitingen om een sterk merk neer te zetten.

icon_web_design

Webdesign

Wij zijn webbouwers. Gespecialiseerd in het designen van custom website’ s die perfect worden weergegeven op elke resolutie. Van one-pager tot platform.

icon_webshop_design

Webshop design

Wij zijn webshop bouwers. Specialisten in het ontwikkelen van webshops met de juiste feeling & met conversie als hoofddoel. Van Fashion tot interieur.

icon_app-design

App design

Wij zijn app-bouwers. Van wireframes tot development. Dit betekent dat we ideeën moeiteloos kunnen omzetten naar visueel aantrekkelijke & gebruiksvriendelijke apps.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden:

"Voor een totaal nieuw media concept zochten we in eerste instantie een compleet nieuwe huisstijl, die door Creatuur is ingevuld. Dit resultaat heeft ons het vertrouwen gegeven het design van de Framez mobiele app en website bij Creatuur neer te leggen, en met succes!! Creatuur heeft het vermogen om design en usability (keep it simple) met elkaar te verbinden, essentieel voor het succes van een mobiele applicatie."

− Gerald van Engelen, eigenaar Framez Media BV

"Creatuur doet de naam van het bedrijf eer aan. Ze creëren op basis van goed luisteren en een eigen visie. Creatuur is een professionele partij waar snel mee te schakelen is om het beste eindresultaat in korte tijd te creëren."

− Jeroen Horn, CEO Creenstone International

"Creatuur heeft onze huisstijl & website ontworpen. Ze hebben direct de essentie geraakt van ’wat wij doen’ en wat bij ons past. En dat vervolgens vertaald in een prachtig ontwerp! Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van onze klanten. Creatuur zorgt ervoor dat alles klopt tot aan de laatste komma, met een enorme servicegerichtheid. Heel fijn om met hen samen te werken!"

− Sandra Tiedink & Marieke Wulffelé, daadwerkelijk

Wij werken aan het succes van:

En ook jij kan daar binnenkort tussen staan