Even voorstellen

By 26/06/2014 Uncategorized No Comments

Hi! Mijn naam is Jasmijn Veer, 19 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Ik ben tweedejaars student Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Amsterdam.

Na een korte maar leerzame stage bij Creatuur werk ik nu voor dit creatieve communicatiebureau. Media, marketing en de creatieve kant van de communicatie hebben mijn interesse. Creatuur ontwikkelt creatieve communicatie, van strategie tot realisatie. Wij maken logo’ s, corporate identities, responsive websites, webstores, apps, verpakkingen, brochures en reclame uitingen. Dus hier ben ik goed op mijn plek!

Bij Creatuur leer ik de tricks van het vak, daarom ben ik erg blij dat ik me hier verder mag ontwikkelen. Ik werk momenteel aan de communicatie voor Creatuur zelf. We zijn actief op Facebook, twitter, google plus, Linkedin en hebben een eigen blog, dus er is genoeg te doen!

About arthur

Arthur is de drijfveer achter Communicatiebureau Creatuur, oprichter in 2007 en sindsdien verantwoordelijk voor de strategie, concepten en designs.

Kunnen we wat voor je betekenen? Bel ons op 020 308 08 56 of stuur een mail