Branding

Jouw merk, product of bedrijf begrijpelijk, herkenbaar, onderscheidend en met het juiste gevoel overbrengen bij de doelgroep. Dat is wat bij ons voorop staat.

 

Logo ontwerp

Het logo is de eerste indruk van je merk of bedrijf en die indruk moet goed zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van onderscheidende logo’ s die naadloos aansluiten bij de visie, positionering en doelgroep.

Huisstijl ontwerp

Naast het logo ontwerp is de huisstijl ofwel corporate identity dé manier om je merk of bedrijf neer te zetten en met emotie te laden. We helpen je graag met het ontwikkelen van een passende identiteit die je doelgroep weet te raken.

Drukwerk

Qua drukwerk is bij ons alles mogelijk. Van flyer tot brochure, rechttoe rechtaan of met unieke stans, we kunnen het leveren. En omdat we partnerships met drukkerijen hebben, kunnen we altijd een haarscherpe prijs bieden.

Social media campagnes

Om social media kan je niet meer heen. Of we het nou over twitter, facebook of Google + hebben. Wij kunnen je helpen met het bereiken van meer leads naar je website of -shop, meer likes en het pimpen van je profiel.

Nieuwsbrief campagnes

Met nieuwsbrieven kun je de vaste achterban én nieuwe klanten gericht op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, diensten of producten. Na een mailing worden alle statistieken geanalyseerd en gepresenteerd.

Film, animatie & 3D

Een animatie op de homepage kan in een aantal seconden pakkend een dienst of product uitleggen. Wij ontwikkelen custom animaties van storyboard tot film. Ook met het ontwikkelen van 3D modellen helpen we je graag.

Wij zijn een allround creatief communicatiebureau en doen meer dan alleen branding.

Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk al onze diensten.

 

icon_branding

Branding

Wij zijn merkbouwers. Specialisten in het ontwerpen van onderscheidende logo’ s, huisstijlen & on- en offline uitingen om een sterk merk neer te zetten.

icon_web_design

Webdesign

Wij zijn webbouwers. Gespecialiseerd in het designen van custom website’ s die perfect worden weergegeven op elke resolutie. Van one-pager tot platform.

icon_webshop_design

Webshop design

Wij zijn webshop bouwers. Specialisten in het ontwikkelen van webshops met de juiste feeling & met conversie als hoofddoel. Van Fashion tot interieur.

icon_app-design

App design

Wij zijn app-bouwers. Van wireframes tot development. Dit betekent dat we ideeën moeiteloos kunnen omzetten naar visueel aantrekkelijke & gebruiksvriendelijke apps.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden:

"Voor een totaal nieuw media concept zochten we in eerste instantie een compleet nieuwe huisstijl, die door Creatuur is ingevuld. Dit resultaat heeft ons het vertrouwen gegeven het design van de Framez mobiele app en website bij Creatuur neer te leggen, en met succes!! Creatuur heeft het vermogen om design en usability (keep it simple) met elkaar te verbinden, essentieel voor het succes van een mobiele applicatie."

− Gerald van Engelen, eigenaar Framez Media BV

"Creatuur doet de naam van het bedrijf eer aan. Ze creëren op basis van goed luisteren en een eigen visie. Creatuur is een professionele partij waar snel mee te schakelen is om het beste eindresultaat in korte tijd te creëren."

− Jeroen Horn, CEO Creenstone International

"Creatuur heeft onze huisstijl & website ontworpen. Ze hebben direct de essentie geraakt van ’wat wij doen’ en wat bij ons past. En dat vervolgens vertaald in een prachtig ontwerp! Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van onze klanten. Creatuur zorgt ervoor dat alles klopt tot aan de laatste komma, met een enorme servicegerichtheid. Heel fijn om met hen samen te werken!"

− Sandra Tiedink & Marieke Wulffelé, daadwerkelijk

Wij werken aan het succes van:

En ook jij kan daar binnenkort tussen staan