Wij zijn Creatuur. Wij creëren creatieve communicatie.

Creatuur is een creatief communicatiebureau in Amsterdam. We ontwikkelen creatieve communicatie, van strategie tot realisatie. Wij hebben alles in huis om een product, merk of bedrijf sterk neer te zetten. Hoe we dat doen? Wij ontwerpen sterke logo’ s, maken onderscheidende huisstijlen, ontwikkelen perfecte websites, bouwen solide webshops, designen gebruiksvriendelijke apps, bedenken werkende verpakkingen, vormgeven opvallende brochures & creëren creative reclame uitingen.

icon_branding

Branding

Wij zijn merkbouwers. Specialisten in het ontwerpen van onderscheidende logo’ s, huisstijlen & on- en offline uitingen om een sterk merk neer te zetten.

icon_web_design

Webdesign

Wij zijn webbouwers. Gespecialiseerd in het designen van custom website’ s die perfect worden weergegeven op elke resolutie. Van one-pager tot platform.

icon_webshop_design

Webshop design

Wij zijn webshop bouwers. Specialisten in het ontwikkelen van webshops met de juiste feeling & met conversie als hoofddoel. Van Fashion tot interieur.

icon_appdesign

App design

Wij zijn app-bouwers. Van wireframes tot development. Dit betekent dat we ideeën moeiteloos kunnen omzetten naar visueel aantrekkelijke & gebruiksvriendelijke apps.

Het team

Wij zijn gedreven perfectionisten, met passie voor creatieve communicatie.
Altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
Wij zijn Creatuur.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden:

"Voor een totaal nieuw media concept zochten we in eerste instantie een compleet nieuwe huisstijl, die door Creatuur is ingevuld. Dit resultaat heeft ons het vertrouwen gegeven het design van de Framez mobiele app en website bij Creatuur neer te leggen, en met succes!! Creatuur heeft het vermogen om design en usability (keep it simple) met elkaar te verbinden, essentieel voor het succes van een mobiele applicatie."

− Gerald van Engelen, eigenaar Framez Media BV

"Creatuur doet de naam van het bedrijf eer aan. Ze creëren op basis van goed luisteren en een eigen visie. Creatuur is een professionele partij waar snel mee te schakelen is om het beste eindresultaat in korte tijd te creëren."

− Jeroen Horn, CEO Creenstone International

"Creatuur heeft onze huisstijl & website ontworpen. Ze hebben direct de essentie geraakt van ’wat wij doen’ en wat bij ons past. En dat vervolgens vertaald in een prachtig ontwerp! Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van onze klanten. Creatuur zorgt ervoor dat alles klopt tot aan de laatste komma, met een enorme servicegerichtheid. Heel fijn om met hen samen te werken!"

− Sandra Tiedink & Marieke Wulffelé, daadwerkelijk

Wij werken aan het succes van:

En ook jij kan daar binnenkort tussen staan