Webdesign & web development

One size fits all. Onze responsive webdesigns worden op elk device, in elke browser en op elke resolutie optimaal weergegeven. Dat is bij onze webdesigns de standaard.

 

Wireframing

Een wireframe is een schematische plattegrond van een webdesign. Wij zien elk project als uniek en beginnen daarom bij de basis met een lijntekening van het framework.

Pixelperfect webdesign

In de webdesign fase is er veel contact met de opdrachtgever zodat het webdesign perfect aansluit bij de wensen, maar ook bij de doelgroep en positionering.

Webdevelopment

Nadat de webdesigns zijn afgerond gaat ons team van webdevelopers aan de slag. Zij maken van de webdesigns werkende, geanimeerde responsive website’ s met HTML 5, CSS3 en javascript.

Content Management Systeem

Waneer de webdevelopers klaar zijn met het omzetten van de webdesigns, wordt de website gekoppeld aan een CMS. Afhankelijk van het project of op verzoek van de opdrachtgever kiezen we voor WordPress, Joomla! of Drupal.

SEO optimalisatie & statistieken

In de webdevelopment fase houden we al rekening met de vindbaarheid, SEO optimalisatie wordt overal doorgevoerd. Na de livegang wordt alle bezoekersdata bijgehouden en inzichtelijk gemaakt.

Onderhoud & updates

Na oplevering laten we je niet aan je lot over. We houden de website up-to-date, onderhouden de geïnstalleerde plugins, zorgen voor de nodige veiligheidsupdates en maken regelmatig back-ups.

Wij zijn een allround creatief communicatiebureau en doen meer dan alleen webdesign.

Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk al onze diensten.

 

icon_branding

Branding

Wij zijn merkbouwers. Specialisten in het ontwerpen van onderscheidende logo’ s, huisstijlen & on- en offline uitingen om een sterk merk neer te zetten.

icon_web_design

Webdesign

Wij zijn webbouwers. Gespecialiseerd in het designen van custom website’ s die perfect worden weergegeven op elke resolutie. Van one-pager tot platform.

icon_webshop_design

Webshop design

Wij zijn webshop bouwers. Specialisten in het ontwikkelen van webshops met de juiste feeling & met conversie als hoofddoel. Van Fashion tot interieur.

icon_app-design

App design

Wij zijn app-bouwers. Van wireframes tot development. Dit betekent dat we ideeën moeiteloos kunnen omzetten naar visueel aantrekkelijke & gebruiksvriendelijke apps.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden:

"Voor een totaal nieuw media concept zochten we in eerste instantie een compleet nieuwe huisstijl, die door Creatuur is ingevuld. Dit resultaat heeft ons het vertrouwen gegeven het design van de Framez mobiele app en website bij Creatuur neer te leggen, en met succes!! Creatuur heeft het vermogen om design en usability (keep it simple) met elkaar te verbinden, essentieel voor het succes van een mobiele applicatie."

− Gerald van Engelen, eigenaar Framez Media BV

"Creatuur doet de naam van het bedrijf eer aan. Ze creëren op basis van goed luisteren en een eigen visie. Creatuur is een professionele partij waar snel mee te schakelen is om het beste eindresultaat in korte tijd te creëren."

− Jeroen Horn, CEO Creenstone International

"Creatuur heeft onze huisstijl & website ontworpen. Ze hebben direct de essentie geraakt van ’wat wij doen’ en wat bij ons past. En dat vervolgens vertaald in een prachtig ontwerp! Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van onze klanten. Creatuur zorgt ervoor dat alles klopt tot aan de laatste komma, met een enorme servicegerichtheid. Heel fijn om met hen samen te werken!"

− Sandra Tiedink & Marieke Wulffelé, daadwerkelijk

Wij werken aan het succes van:

En ook jij kan daar binnenkort tussen staan