Webshop design & webshop development

Een webshop met hoge conversie behaal je door de juiste layout, een passend webshop design en een IntuÏtieve flow voor de gebruiker. Wij weten de ins & outs.

 

Wireframing

Een wireframe is een schematische plattegrond van het webshop design. Wij zien elk project als uniek en beginnen daarom bij de basis met een lijntekening van de flow van de webshop.

Pixelperfect webshop design

In de webshop design fase is er veel contact met de opdrachtgever zodat het webshop design perfect aansluit bij de wensen, maar ook bij de doelgroep en de positionering.

Webshop development

Nadat de webshop designs zijn afgerond gaat ons team van webshop developers aan de slag. Zij maken van de webshop designs werkende, responsive webshops met HTML5, CSS3 en javascript.

Content Management Systeem

Wanneer de webshop developers klaar zijn, wordt de webshop gekoppeld aan een CMS. Afhankelijk van het project kiezen we voor Woocomerce, Magento of VirtueShop.

SEO optimalisatie & statistieken

Tijdens de gehele webshop development fase houden we rekening met de vindbaarheid online, SEO optimalisatie wordt overal doorgevoerd. Vanaf de livegang wordt alle bezoekersdata bijgehouden.

Onderhoud & updates

Na oplevering laten we je niet aan je lot over. We houden de webshop up-to-date, onderhouden de geïnstalleerde plugins, zorgen voor de nodige veiligheidsupdates en maken regelmatig back-ups.

Wij zijn een allround creatief communicatiebureau en doen meer dan alleen webshop design.

Benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk al onze diensten.

 

icon_branding

Branding

Wij zijn merkbouwers. Specialisten in het ontwerpen van onderscheidende logo’ s, huisstijlen & on- en offline uitingen om een sterk merk neer te zetten.

icon_web_design

Webdesign

Wij zijn webbouwers. Gespecialiseerd in het designen van custom website’ s die perfect worden weergegeven op elke resolutie. Van one-pager tot platform.

icon_webshop_design

Webshop design

Wij zijn webshop bouwers. Specialisten in het ontwikkelen van webshops met de juiste feeling & met conversie als hoofddoel. Van Fashion tot interieur.

icon_app-design

App design

Wij zijn app-bouwers. Van wireframes tot development. Dit betekent dat we ideeën moeiteloos kunnen omzetten naar visueel aantrekkelijke & gebruiksvriendelijke apps.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden:

"Voor een totaal nieuw media concept zochten we in eerste instantie een compleet nieuwe huisstijl, die door Creatuur is ingevuld. Dit resultaat heeft ons het vertrouwen gegeven het design van de Framez mobiele app en website bij Creatuur neer te leggen, en met succes!! Creatuur heeft het vermogen om design en usability (keep it simple) met elkaar te verbinden, essentieel voor het succes van een mobiele applicatie."

− Gerald van Engelen, eigenaar Framez Media BV

"Creatuur doet de naam van het bedrijf eer aan. Ze creëren op basis van goed luisteren en een eigen visie. Creatuur is een professionele partij waar snel mee te schakelen is om het beste eindresultaat in korte tijd te creëren."

− Jeroen Horn, CEO Creenstone International

"Creatuur heeft onze huisstijl & website ontworpen. Ze hebben direct de essentie geraakt van ’wat wij doen’ en wat bij ons past. En dat vervolgens vertaald in een prachtig ontwerp! Wij hebben veel complimenten mogen ontvangen van onze klanten. Creatuur zorgt ervoor dat alles klopt tot aan de laatste komma, met een enorme servicegerichtheid. Heel fijn om met hen samen te werken!"

− Sandra Tiedink & Marieke Wulffelé, daadwerkelijk

Wij werken aan het succes van:

En ook jij kan daar binnenkort tussen staan